måndag 12 september 2011

Garaget byggs och målarn målar

Garagebygget går sakta men säkert framåt. Nu har taket kommit på plats och väggarna är klara för att sätta panel. Vi har till slut bestämt oss för vilka portar det blir och vi kör på vita takskjutportar med motor och kodlås från Garageportexperten. Hade lite beslutsångest över vilken färg vi skulle köra på. Var sugen på grå men det är så svårt att få rätt nyans, ska man köra samma som dörren eller stuprören eller varför inte svarta som taket... men till slut bestämde vi oss för att köra på vita. Det funkar alltid och ingår i standardsortimentet så vi slipper extra kostnader och väntetid. Väggpanelen ska vara liggande 145 mm precis som på huset, och det var inte helt lätt att få tag på, men nu är det beställt från XL Bygg/Fresks. Den ska vi skynda oss att grundmåla så snart som möjligt. Sen målar vi klart i vår, när värmen och ljuset kommer tillbaka.

Garaget
Idag tog jag och Ivar en promenad till huset och såg att en del av tapeterna kommit till övervåningen. Ska bli spännande att se hur det blir när de kommer upp.


Avslutar med att visa den fina gungstolen som jag klätt om. Så istället för en smutsiga senapsgula klädseln  är den lite mer Josef Frank inspirerad. Är hyffsat nöjd med resultatet och den kommer att passa kanon i vardagsrummet! :)



2 kommentarer: